Brädspelsfredag på höstlovet (för Äventyrare)

25 oktober, 2023 av Petter Blomberg

Hej Äventyrare! På höstlovet har vi inget vanligt onsdagsmöte – men istället spelar vi brädspel på fredagen, och de som vill övernattar till lördagen och fortsätter spela fram till lunch.

Tid: Fredag 3 november kl 13:00 (ät lunch innan) till lördag 4 november kl 15:00.
Plats: Vår egen stuga – Brinks hus, Husby Gård
Aktiviteter: Brädspel, kortspel, kanske till och med rollspel, men inget elektriskt. Dator-, TV- och mobilspel kör vi enbart på spelhajken i februari!
Ta med dig: det du behöver för att sova i stugan + om du har något superkul brädspel så kan du ta med det. Vi äter på kårens porslin denna gång. Ta inte med eget godis – vi ordnar gemensamt både god mat och fika!
Pris: 40 kr om du är med enbart fredagen (fika och middag), 80 kr om du är med även lördagen (och då äter vi frukost och lunch.)
Anmäl dig genom att swisha till 123 010 58 41, märk betalningen med Brädspelsfredag och scoutens namn. Vi behöver anmälan senast torsdag 2 november kl 12:00.

Vi vill att alla som väljer att övernatta också hjälper till att städa innan vi går hem, det är så tråkigt att vara kvar sist när alla andra gått. Måste du gå tidigare, tala om det i god tid. Det går förstås bra att vara med och spela båda dagarna men sova hemma om det känns bättre.

Frågor? Kontakta Petter 073-931 86 69.