Vänskap, Vandring, Vindskydd och Vatten

13 september, 2023 av Petter Blomberg

Hej Fabeldjur, nu är det dags för höstens första Äventyrarhajk!

Vi kommer göra en vandring på ca 13 km där vi följer en vandringsled. På fredagkvällen blir det ett par kilometer, sedan tar vi en längre sträcka under lördagen och den sista biten innan hemfärd på söndagen. Under vandringen kommer det både finnas utmaningar för patrullen att lösa, och fri tid att ha trevligt ihop.

Viktigt på vandring är att du har bra skor och ryggsäck, så att du får med dig det du behöver (mindre än du tror!) och har vikten på midjan, inte axlarna.

Vi kommer att sova i vindskydd och eventuellt tält, beroende på hur många vi blir.

Samling: med ryggsäck, klar för avfärd, fredag 22 september kl 18:30 vid vår stuga. Behöver du låna något, kom kl 18:00!

Resa: denna gång ber vi föräldrar hjälpa till med skjuts från vår stuga till vandringens start, och hem igen på söndagen. Med bil tar det ca 45 minuter enkel väg. På söndagen samlas vi för hemresan kl 15:00, så räkna med att åka hemifrån strax efter kl 14 för att hämta.

Hemkomst: vi avslutar vid vår stuga kl 16:00 söndag 24 september.

Packlista: https://tinyurl.com/vandringspacklista-sep23

Anmälan: Senast onsdag 20 september genom att swisha 100 kr till 123 010 58 41, skriv ”Vandring” och scoutens namn, eller scanna QR-koden nedan i Swish-appen. Ange även om du kan hjälpa till med skjuts dit, hem eller båda!